mediation_gorinchem_1

ADVOCATUUR


Mocht u zich genoodzaakt zien om een gespecialiseerd familierecht advocaat te raadplegen voor advies dan staat mr. J.F. (Hanke) van Drenth u graag bij. Hij is lid van de specialisatievereniging vFAS en heeft inmiddels 15 jaar ervaring met familierechtelijke geschillen. Zaken die worden behandeld gaan onder meer over scheiding, omgang, gezag, alimentatie, verdeling, internationale kinderontvoering, afstamming en naamswijziging.


In overleg met u wordt een strategie bepaald om tot een optimaal resultaat te komen. In het familierecht is het onmogelijk om over winnaars en verliezers te spreken. Onder meer om die reden is het altijd noodzakelijk om de belangen van de andere betrokkenen - kinderen in het bijzonder - te betrekken bij het bepalen van de strategie.


Naast kennis op het relationele vlak, beschikt Hanke over de benodigde juridische kennis. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat Hanke geregistreerd  in het rechtsgebied personen- en familierecht. Deze registratie verplicht hem om ieder kalenderjaar tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te behalen.